Z Twojego komentarza wnioskuję, że musiałeś mnie z kimś pomylić
Zagrałem wczoraj łącznie kilka rund i żadnej całej mapy - z de_hell po kilku rundach po kicku wbiłem się na serwer dopiero pod koniec mapy a na tuscanie po chyba 2 czy 3 dostałem bana...ale to nieistotne.
Z natury jestem człowiekiem ugodowym i dalekim od złośliwości i obrażania innych - nie tylko graczy. Nie wiem jakie dokładnie złośliwości masz na myśli bo jedyną rzeczą którą zrobiłem to zmieniłem swoją nazwę z dopiskiem game over.
Zauważ, że wszystkie posty, które piszę są nastawione na ugodę,dialog i wyjaśnienie i nie piszę tekstów w stylu "chcę dopierdolić adminowi overowi" i pokazać mu, że nie miał racji. Taki język jest mi obcy, a tym bardziej nie widzę satysfakcji z dogryzania komukolwiek. Nie jestem nastoletnim szczeniakiem i po całym dniu pracy w ramach relaksu wróciłem po 10 latach do grania w CS. I nie traktuję tego jako rozgrywki na śmierć i życie tylko dla czystego "fanu".
Przez dwa miesiące z kawałkiem zdążyłem się zaprzyjaźnić (jeśli mogę to tak napisać) z wieloma graczami co było by moim zdaniem niemożliwe gdybym był "nagminnie złośliwy".
A odnosząc się do Twojej odpowiedzi to wydaje mi się, że w tym jednym komentarzu obraziłeś mnie więcej razy niż ja wszystkich graczy łącznie przez te parę miesięcy.
"Po piąte nie będziesz tu grał gościu." - skoro tylko Ty możesz zdjąć mi tego bana to chyba tak będzie...
Mimo wszystko pozdrawiam - SIEMA.